Utemöbler i konstrotting

Utemöbler i vacker konstrotting. Ett stort sortiment av utemöbler, tillverkade i konstrotting.

 
 

Marbella Soffbord med glasskiva Vintage

Marbella Soffbord med glasskiva Vintage
7 306 kr

Vaxholm matbord 200 cm - Vit

Vaxholm matbord 200 cm - Vit
2 295 kr

Hammock De Luxe 3-sits Saffran/grå

Hammock De Luxe 3-sits Saffran/grå
4 650 kr

Parasollfot Shan - Lackad stål - 25 kg

Parasollfot Shan - Lackad stål - 25 kg
1 295 kr

Excellent dyna - Röd/blå

Excellent dyna - Röd/blå
409 kr

Haväng matgrupp - vit

Haväng matgrupp - vit
5 695 kr

Heater Terrassvärmare - Silver

Heater Terrassvärmare - Silver
1 095 kr

Mercury fåtölj - Rotting naturfärgad

Mercury fåtölj - Rotting naturfärgad
1 995 kr

Rosario Soffgrupp Vänstersvängd

Rosario Soffgrupp Vänstersvängd
13 625 kr

Key West matbord - Grå

Key West matbord - Grå
4 695 kr

Matgrupp Brixton: Bord inklusive 4 st stolar

Matgrupp Brixton: Bord inklusive 4 st stolar
5 295 kr

Matbord Scottsdale 190 cm - Shabby Chic grå

Matbord Scottsdale 190 cm - Shabby Chic grå
2 995 kr
 

Det var en gång en utemöbel som var flätad i syntetisk plast. Den var lika vacker som ungmön på andra sidan gatan. Den 7 millimeter tjocka vävnaden tydde på god kvalité, och trots att materialet inte var naturligt kunde man inte se det. Den vackra möbeln stod i solen och lapade UV-strålning bara för att den kunde. Utemöbeln mindes de svårare tiderna, då utemöbler som denna var fula som stryk, men i solens hetta berördes den inte längre av minnena. Livet bra bra. Snart skulle den lyckliga utemöbeln besittas av ett stycke stjärt, och den här utemöbeln skulle leva lycklig i alla sina dagar under doften av mänsklig väderspänning.

Vilken är den enda typ av utemöbler som är värdig din uteplats? Det är helt okej att sträcka sig så långt, för uteplatsen är ditt eget verk. Det är du som har betalat med svett, blod och pengar för att uppnå det du nu står inför. Din frihet är total och oklanderlig - din frihet är fantastisk. Utemöblerna måste vara perfekta! Bara det bästa duger.

Vi kan hjälpa dig en bit på vägen. Vår önskan är att du ska få tag i utemöbler som matchar ansträngningen det har krävt att bygga uteplatsen, och vi har det kanske bästa tipset som någonsin skådats i mänsklig historia att dela med dig. Nyfiken?

Har du hört talas om konstrotting? Du vet de där utemöblerna som ser ut att vara vävda med vass - det är konstrotting. Egentligen är det ett syntetiskt plastmaterial som med dess fantastiska likhet med sin naturliga motsvarighet(rotting) är oerhört exklusivt på marknaden. Rotting i allmänhet är ett mycket exklusivt material, och tack vare det här tåliga plastmaterialet behöver det inte längre kosta dig en förmögenhet att äga vackra utemöbler.

Vad är det som gör konstrotting så fantastiskt...?

Det är lättskött.

Hållbart material

Konstrotting må vara syntetiskt framställt, men en stor fördel att det håller bättre än naturlig rotting. Dessutom är det fantastiskt lättskött. Det räcker med en fuktig trasa för att hålla rent en utemöbel i konstrotting. Skulle det vara för smutsigt för trasans förmåga kan du ta en liten klick rengöringsmedel och ge konstrottingen en rejäl rengöringsbehandling.

Generellt sätt lite dyrare - eller?

I samma andetag som vi påstår att en typ av möbel är exklusiv måste vi följa upp med att det kostar lite mer än andra typer av möbler. Eller? Behöver det verkligen vara dyrt med utemöbler i konstrotting? Självklart inte! Vi kommer ge dig ett hett tips. Om du köper dina utemöbler i konstrotting under sensommaren, hösten eller vintern kommer du få fantastiska rea-priser.

Är det verkligen ingen skillnad på naturlig och syntetisk rotting?

Knappt. Ingenting som är direkt märkbart. Konstrotting håller förstås lite bättre och står emot solens UV-strålning, men i övrigt är det egentligen ingen större skillnad. Det är förstås det faktum att konstrotting är plast och naturlig rotting är stammen från en asiatisk palm. Det är därför vi vågar rekommendera konstrotting så varmt som vi gör. Du får mycket möbel för pengarna, och det ligger inga större ansträngningar på dig. Att hålla rent en utemöbel i konstrotting är busenkelt.