Trädgårdsdynor

Dynor till utemöbler. Ett stort sortiment av trädgårdsdynor.

 
 

Trädgårdsdynor:

Kudde med Zip Sunshine 60x60 cm

Kudde med Zip Sunshine 60x60 cm
499 kr

Moa ø36 stolsdyna

Moa ø36 stolsdyna
594 kr

Stolsdyna Cuun Rund Rutig Beige/Svart Ø35 cm

Stolsdyna Cuun Rund Rutig Beige/Svart Ø35 cm
189 kr

Kudde med Zip Sunshine 60x60 cm

Kudde med Zip Sunshine 60x60 cm
499 kr

Fara Sittdyna D/C Nature

Fara Sittdyna D/C Nature
650 kr

Kudde med Zip Sunshine 50x50 cm

Kudde med Zip Sunshine 50x50 cm
449 kr

Dyna till Rhode Island fåtölj Natur

Dyna till Rhode Island fåtölj Natur
1 781 kr

Kudde Indra 50x50 cm

Kudde Indra 50x50 cm
499 kr

Kudde Honesty 70x70 cm

Kudde Honesty 70x70 cm
549 kr

Kudde Honesty 50x50 cm

Kudde Honesty 50x50 cm
329 kr

Marie ø36 stolsdyna

Marie ø36 stolsdyna
325 kr

Ida 36x31 stolsdyna

Ida 36x31 stolsdyna
460 kr
 

Dynor till utemöbler

Du har väntat på den här dagen i flera veckor. Den sista arbetsdagen inför semestern är över, och den här semestern hade inte kunnat börja bättre. På köksbordet ligger dagens tidning och väntar på dig, och på baksidan av huset kastar solen sin somriga strålning på uteplatsen. Din partner räcker fram ett glas fyllt till hälften med citronvatten och ger dig ett leende som gör en redan perfekt dag ännu bättre. Tillsammans går ni ute på uteplatsen. Det är dags att bryna huden inför semesterresan. Du sjunker ner i en av stolarna och känner hur den nya dynan suger ut alla spänningar efter vårens tjurrrusning på jobbet. Heta svallvågor av släppta spänningar sköljer över dig, och plötsligt går det upp för dig - tydligare än någonsin. Den här sommaren kommer att bli den bästa någonsin.

Låter det som en dröm klippt och skuren ur Brad Pitts liv? Eller grannens? Det är faktiskt ingen utav dem. Om vi säger så här: hur vore det om du kunde släppa vågor av spänningar under ögonblicket av en minut? Skönt? Javisst. Fantastiskt? Tveklöst. Men klippt och skuret ur Brad Pitts liv? Det beror på. Har du magrutor?

Nej, du behöver inte jämföra dig med en Hollywood-kändis, men det finns ingen som säger att du inte har rätt att känna dig som en superkänd kändis. Med rätt dynor till dina utemöbler har du tillgång till en fantastisk avslappningsmetod varje dag. Att skölja spänningar ur kroppen blir rena vardagsmaten, och känslan av total frid kommer bli mer en självklarhet än en rättighet. Det här är din chans att göra någonting fantastiskt för din hälsa och ditt välmående. En dyna är svaret på dina problem, men inte vilken dyna som helst. Det måste vara rätt dyna.

Vad är avslappning för dig?
Är det att halvligga i en solstol på en mjuk dyna som bränner så skönt på ryggen, eller är det att hel-ligga i en hammock och gunga till ljudet av en lågmäld radio i bakgrunden? Om du lättare slappnar av i trevligt sällskap kanske du hellre sitter upprätt på en tunnare dyna med en kaffekopp i handen och diskuterar politiska eventualiteter med din partner. Anpassa dynan efter vad som är avslappning för dig så kommer du få ut så mycket mer av din uteplats än du trodde var möjligt.


Hur väljer man rätt dyna?
För det första beror det på vilken typ av utemöbler du helst sitter/ligger i. Väldigt grundläggande information som är avgörande för resten av processen. Därefter följer några frågor som stegvis bygger upp bilden av den perfekta dynan för dig.

Vill du ha en tunn eller tjock dyna. En tunn dyna ger en hårdare yta medan en tjock gör den mjukare. kan tyckas att de tjocka är en självklarhet, men så är det inte. Smaken är som baken som man brukar säga.
  • Vilken färg passat med övriga möbler?
  • Vilka mönster lyfter fram möblemanget och uteplatsen?
  • Hur stora krav har du på kvalité? Det här beror på hur mycket tid du kommer spendera på dynan. Mer avslappningstid kräver en dyna av kvalité för bästa effekt!
  • Hur mycket vill du betala för en dyna?