Utemöbler i konstrotting

Utemöbler i vacker konstrotting. Ett stort sortiment av utemöbler, tillverkade i konstrotting.

 
 

Sittdyna Spirit - Blå

Sittdyna Spirit - Blå
309 kr

Parasoll Shanghai - Röd

Parasoll Shanghai - Röd
790 kr

Kanton KANTON Hammockset Granit -

Kanton KANTON Hammockset Granit -
1 795 kr

Titus TITUS 2,5-sits Soffa Beige -

Titus TITUS 2,5-sits Soffa Beige -
4 295 kr

Kanton KANTON Hammockset Svart -

Kanton KANTON Hammockset Svart -
1 795 kr

Sittdyna till hammock - Röd/blå

Sittdyna till hammock - Röd/blå
890 kr

Parasol Sunny - 3 m

Parasol Sunny - 3 m
859 kr

Dynväska Oxford - Beige - 125 cm

Dynväska Oxford - Beige - 125 cm
149 kr

Sittdyna Europe

Sittdyna Europe
179 kr

Kanton KANTON Hammockset Offwhite -

Kanton KANTON Hammockset Offwhite -
1 795 kr

Kanton KANTON Hammockset Antracit -

Kanton KANTON Hammockset Antracit -
1 695 kr

Visby VISBY Bord 150 Vit -

Visby VISBY Bord 150 Vit -
1 995 kr
 

Det var en gång en utemöbel som var flätad i syntetisk plast. Den var lika vacker som ungmön på andra sidan gatan. Den 7 millimeter tjocka vävnaden tydde på god kvalité, och trots att materialet inte var naturligt kunde man inte se det. Den vackra möbeln stod i solen och lapade UV-strålning bara för att den kunde. Utemöbeln mindes de svårare tiderna, då utemöbler som denna var fula som stryk, men i solens hetta berördes den inte längre av minnena. Livet bra bra. Snart skulle den lyckliga utemöbeln besittas av ett stycke stjärt, och den här utemöbeln skulle leva lycklig i alla sina dagar under doften av mänsklig väderspänning.

Vilken är den enda typ av utemöbler som är värdig din uteplats? Det är helt okej att sträcka sig så långt, för uteplatsen är ditt eget verk. Det är du som har betalat med svett, blod och pengar för att uppnå det du nu står inför. Din frihet är total och oklanderlig - din frihet är fantastisk. Utemöblerna måste vara perfekta! Bara det bästa duger.

Vi kan hjälpa dig en bit på vägen. Vår önskan är att du ska få tag i utemöbler som matchar ansträngningen det har krävt att bygga uteplatsen, och vi har det kanske bästa tipset som någonsin skådats i mänsklig historia att dela med dig. Nyfiken?

Har du hört talas om konstrotting? Du vet de där utemöblerna som ser ut att vara vävda med vass - det är konstrotting. Egentligen är det ett syntetiskt plastmaterial som med dess fantastiska likhet med sin naturliga motsvarighet(rotting) är oerhört exklusivt på marknaden. Rotting i allmänhet är ett mycket exklusivt material, och tack vare det här tåliga plastmaterialet behöver det inte längre kosta dig en förmögenhet att äga vackra utemöbler.

Vad är det som gör konstrotting så fantastiskt...?

Det är lättskött.

Hållbart material

Konstrotting må vara syntetiskt framställt, men en stor fördel att det håller bättre än naturlig rotting. Dessutom är det fantastiskt lättskött. Det räcker med en fuktig trasa för att hålla rent en utemöbel i konstrotting. Skulle det vara för smutsigt för trasans förmåga kan du ta en liten klick rengöringsmedel och ge konstrottingen en rejäl rengöringsbehandling.

Generellt sätt lite dyrare - eller?

I samma andetag som vi påstår att en typ av möbel är exklusiv måste vi följa upp med att det kostar lite mer än andra typer av möbler. Eller? Behöver det verkligen vara dyrt med utemöbler i konstrotting? Självklart inte! Vi kommer ge dig ett hett tips. Om du köper dina utemöbler i konstrotting under sensommaren, hösten eller vintern kommer du få fantastiska rea-priser.

Är det verkligen ingen skillnad på naturlig och syntetisk rotting?

Knappt. Ingenting som är direkt märkbart. Konstrotting håller förstås lite bättre och står emot solens UV-strålning, men i övrigt är det egentligen ingen större skillnad. Det är förstås det faktum att konstrotting är plast och naturlig rotting är stammen från en asiatisk palm. Det är därför vi vågar rekommendera konstrotting så varmt som vi gör. Du får mycket möbel för pengarna, och det ligger inga större ansträngningar på dig. Att hålla rent en utemöbel i konstrotting är busenkelt.